Over ons ENGINE ART (handelsnaam motorzaak.com) custom motor specialist online motor T shirts en industriële motor kunst.
De blauwdruk voor Motorzaak ontstond twintig jaar geleden uit een idee van Steyn van Reede. Motorliefhebbers in hart en nieren, begon Steyn zijn motorshop in een kelder van 30 vierkante meter in Amsterdam.

Steyn voerde tevens het bewind over zijn motorart, Steyndesign. Steyn werkte daarnaast in totaal 12 jaar bij motorkleding advies winkel De Leertent, één van de bekendste zaken voor motorkleding en -accessoires in Amsterdam. Waar hij al snel verantwoordelijk werd voor de online marketing en het design van de bedrijfswebsite. In 2004 verhuisde het motoronderhoudsbedrijf naar de Veemarkt in Zeeburg, alwaar Steyn
online motor marketing webshop motorzaak.com op te zetten.
Door zijn ervaring als online marketeer en webdesigner was Steyn zich als geen ander bewust van de eindeloze mogelijkheden die het internet biedt om motorproducten en onderdelen onder de aandacht te brengen van een groot publiek.
De combinatie van het online aanbod van kwalitatief hoogwaardige motorproducten, gecombineerd met vakkundige montage van Steyn worden de motor producten en al het overige onderhoud aan de motor in onze custom werkplaats, vormt een revolutionair concept dat garant staat voor een betaalbare en snelle manier om jouw motor weer op te knappen of te laten verbouwen. Hierdoor is Motorzaak.com een begrip geworden in de custom motorbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en customizen van jouw motor tot een uniek concept.

Kies voor de beste motorzaak.
Service en vakmanschap staan bij de Motorzaak hoog in het vaandel. Onze ervaren custom bouwers weten wat er door de fanatieke motorrijder van hen wordt verwacht. Engine Art motorzaak is een full-service custom motorshop en erkend dealer van diverse motor t shirts merken. In onze showroom staan altijd de beste tweedehands motorfietsen. Kom gerust eens langs, of neem contact met ons op voor een afspraak!.

Motorzaak & Motor t shirts
Het meest uitgebreide aanbod van motor t shirts, bestelt u hier online!