motorzadel bekleding

Motorzadel bekleden

BuddyseatMotorzadel bekleden door Motorzaak Amsterdam. De specialist in het opnieuw bekleden van motorzadels, poedercoaten, spuitwerk, lassen, draaien, frezen, constructiewerk, wrappen en bestickering van motorfietsen.

Motorzadel bekleden

Met diverse kleuren leren motorzadels in het assortiment heeft Motorzaak vast wel één nieuw zadel voor je eigen motorfiets. Bespreek eerst je wensen met de zadelmaker. Zo ben jij verzekerd van het juiste en gewenste zadel voor je motor. Hierdoor is het makkelijk om bij Motorzaak een motorzadel te bestellen, is een snelle levering mogelijk. Doordat Motorzaak graag unieke motor producten aan iedere individuele motorrijder wil leveren. Is het van groots belang om eerst goed je wensen te bespreken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op. Wij voorzien je graag van de juiste informatie bij het aanschaffen van een nieuw motorzadel.

Buddyseat bekleden

Motorzaak bekleed zadels en kan speciaal verschillende vormen motorzadels maken die in hoogte aan te passen zijn, aan al je eigen wensen voldoet. Door een goed motorzadel verbeterd het zitcomfort tijdens het motorrijden aanzienlijk. Hierdoor kan jij in een goede houding achter het motorstuur gaan zitten, langere afstanden rijden. Door een grote keuze binnen het assortiment aan motorzadel bekleding kan Motorzaak voor iedere motor, scooter, brommer of snorfiets een stoffering vinden. Maak gerust een afspraak bij de Motorzaak, of kom eens langs met je eigen motor, brommer, scooter of snorfiets. Door samen goed te kijken wat het beste bij je past. Krijgen wij het gewenste eindresultaat. Er zijn verschillende merken motoren, brommers, scooters en snorfietsen waarvan wij het zadel hebben vervangen. Staat je eigen merk er niet tussen? Geen probleem ook voor jou zadel maken wij passende bekleding. In goed overleg is veel mogelijk. Ook voor een buddyseat van je eigen quad kan je bij Motorzaak terecht.

Custom zadels & buddyseats

Wat denk je van een custom zadel? Niets geeft zo veel rijplezier voor de rijder als een op maat gemaakt, goed gevormd zadel. De Motorzaak custom motor store biedt de mogelijkheid om jouw motorzadel naar wens te laten bekleden. Wij gebruiken alleen hoogwaardige en slijtvaste materialen, waardoor jouw motorzadel weer voor de eeuwigheid mee kan! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Of lees meer over een motor restauratie.