Motors, er zijn verschillende motoren op de markt verkrijgbaar, maar wat zijn nu de beste motors voor een motorfiets.
Hierover lopen de meningen nogal uiteen, zijn er motoren die gebruik maken van een viertaktmotor of een tweetaktmotor. Deze motors verschillen nogal van elkaar, hebben afzondelijk van elkaar verschillende rijeigenschappen.

Het verschil tussen de motors

Er zit een groot verschil tussen een tweetaktmotor en een viertaktmotor. Dit heeft invloed op de rijeigenschappen van je motorfiets, zo zie je vaak dat de grotere CC motorblokken vaak viertaktmotoren zijn. Het grootste verschil tussen beide motors is het gewicht. Een viertaktmotor is vaak zwaarder dan een tweetaktmotor. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen voor verschillende motors. Twee- of viertaktmotoren voor die rijstijl die bij jouw past.

Elektrische motors

De elektrische motorfiets is er nu en zal de toekomstige revolutie voor motoren zijn, de elektrische motorfiets is ideaal voor in en rondom de stad. Met een radius van rond de 200 Km kan je een aardig eind motorrijden. Het opladen van de elektrische motor accu is ongeveer rond de 3 uur. Het elektrisch motorrijden neemt een totaal nieuwe rijervaring met zich mee. Ten opzichte van de traditionele benzine motorfietsen. De elektrische motorfiets is ideaal voor landelijk tourgebruik, milieuvriendelijke manier van motorrijden.

Motors maken de man / vrouw

Er zijn zeer veel verschillende motormerken deze hebben allemaal verschillende types of series motorfietsen. Er is dus keuze genoeg uit motors die je op de weg of in de showroom ziet staan. Maak de juiste motor keuze door eerst een testrit op verschillende motorfietsen te maken. Let hierbij voornamelijk op de wegligging van de motoren die je test. En bij het maken van de keuze houdt in het achterhoofd waarvoor ga je de motorfiets gebruiken? Is dit als tourmotor, crossmotor, all-roads motor, of een snelle wegracer? Nogmaals motors maken de man / vrouw maak daarom de beste keuze voor je eigen motorfiets. Overige tips nodig bij het uitzoeken van een motorfiets? Vraag het aan de man die het monteren kan, bel telefoonnummer:020 737 27 18 voor meer informatie.