custom motoren

Motor restauratie motorfiets

De Motorzaak heeft alles in huis om jouw motorfiets tot in de perfectie te restaureren en tunen. Klassieke motorfietsen vragen een bijzondere aanpak om te renoveren en in de oorspronkelijke stijl te herstellen. Het is van belang om de herstelwerkzaamheden goed te organiseren, vooral als het gaat om een zeldzame motorfiets waar moeilijk onderdelen voor te vinden zijn. De Motorzaak Amsterdam heeft een uitgebreid netwerk van aanbieders en liefhebbers, waardoor we de juiste onderdelen altijd zullen vinden.

Custom motor restauraties

Ook hebben wij alles in huis om bepaalde onderdelen zelf te herstellen en op maat te maken, zoals het frame en motorzadel. Oog voor detail is cruciaal tijdens het custom motor restauratie proces: een losse bout kan al een storing veroorzaken. Onze ervaren motorfietsmonteurs hebben een schat aan kennis van alle merken en type motorfietsen, zowel van ‘newtimers’ als oldtimers. Of het nu gaat om een eerste service van een nieuwe machine, volledige restauratie van jouw motorfiets of slechts om een vriendelijk advies: we zullen ons uiterste best doen om je te helpen in onze one stop custom motorshop. Een motorfiets is het toppunt van schoonheid. Een compacte mechanische symfonie, ontworpen met precisie. En een van de meest lonende aspecten van de motorfietsrestauratie is om een motor te herstellen in zijn oorspronkelijke glorie. Ons doel is om jou als klant zoveel mogelijk te betrekken bij de restauratie van jouw motorfiets, waarbij je altijd kunt spreken met de restaurateur die aan jouw machine werkt.

Heb je een oldtimer of klassieke motorfiets staan en altijd de droom gehad om deze professioneel te laten restaureren? Neem contact op met onze custom motor store op telefoonnummer 06 51 26 74 73 en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.