Motor dealer van de elektrische motor
Als motor dealer van het motormerk Brammo motorcycles zijn wij trots om te kunnen zeggen dat wij een erkende motor dealer zijn. Juist omdat Brammo een zeer innovatief bedrijf is wat elektrische motoren bouwt. Deze elektrische motorfiets is een ware revolutie te noemen binnen het motorrijden. Ooit zelf wel eens op een elektrische motor gereden? Kom anders eens langs bij deze motor dealer in Amsterdam en ervaar zelf het nieuwe motorrijden.

Elektrische motor dealer

Voor een bedrijf als de Motorzaak, dat puur op de verkoop van motoronderdelen, motoronderhoud en reparatie is gedreven. Maakt dat wij bijna alle klanten persoonlijk kennen, zo een compleet mogelijk willen voorzien van de beste service. Het dealerschap voor elektrische motoren is bijna vanzelfsprekend te noemen. Aangezien de stad Amsterdam vele motorrijders kent en deze vaak de motor gebruiken voor woon – werk verkeer. Is het duidelijk waarom deze motor dealer gekozen heeft voor een elektrische motorfiets. Wij denken met het milieu mee en zien deze nieuwe innovatie is immers een zeer geslaagde manier van motorrijden. Kenners weten genoeg, als het om Brammo motorcycles gaat. Deze zijn immers zeer milieuvriendelijk en nauw verbonden met het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo kan ook deze motor dealer zijn steentje bijdragen aan een schoner milieu. Elk model wordt met de hand gemaakt en is het resultaat van de hoogst beschikbare technologie. Hierdoor ontstaan krachtige elektrische motoren. Deze motoren zijn zowel geschikt voor de fijngevoelige motorrijder. Als juist voor iemand die een motorfiets met ‘Pk’s en een gebrek aan gewicht’ zoekt. Wat deze elektrische motoren een ongekende race ervaring meegeeft. Kom vandaag nog langs om te kijken naar deze elektrische motorfiets.

Beste motor dealer

De motor dealer van Nederland. Is zeer gewaardeerd door ervaren motorrijders, is één van de beste motordealers in Amsterdam. Dit komt door ons persoonlijk contact, de jarenlange ervaring, het grote netwerk aan contacten in de motorbranche. Zo hebber veel motorrijders deze motordealer verkozen tot motor dealer van het jaar. Nu is dit makkelijk geschreven… Dus dagen wij je uit om eens persoonlijk te ervaren wat de Motorzaak je als erkende motor dealer te bieden heeft. Maak gerust een afspraak via telefoonnummer: 020 694 50 87.