moto guzzi V85TT gialla
moto guzzi V85TT grigio
moto guzzi V85TT rosso kalahari
moto guzzi V85TT rosso vulcano

V85 TT

De Moto Guzzi V85 TT is een klasse apart, de motor voor de echte avonturier!

De elementen die de unieke identiteit van de V85 TT bepalen, zijn de eenvoud van vorm en het rijgemak. Tevens het ontwerp dat de look heeft van avontuur en die ernaar verlangd veel kilometers asfalt achter zich te laten.

MOTO GUZZI V85 TT MODELLEN

moto guzzi V85TT grigio

V85 TT 850

moto guzzi V85TT gialla

V85 Premium Graphics 850

V85 TT Travel 850

2020 Moto Guzzi V85 TT

Het overwinnen van onmogelijke uitdagingen is een sensatie voor een select aantal mensen. V85 TT is de eerste en enige Classic Enduro, en de perfecte combinatie van twee tegengestelde werelden: enduro functionaliteit en de elegantie van klassieke lijnen.

De inspiratie van de enduro modellen komt uit de jaren 80 en de reiscultus, waardoor het plezier van dagelijkse avontuur wordt vergroot. De uitdaging voor degenen die weten hoe ze het moeten aanpakken, om hulde te brengen aan een tijdloze motorcultuur.

Het geluid van de motor is de ziel van je reis en roept verschillende sensaties op, afhankelijk van het terrein en de landschappen die worden afgelegd.

De V85 TT is de enige enduro met cardanas-eindaandrijving, Moto Guzzi transversale V-motor en dubbele LED-koplamp met DRL die de vorm heeft van de Moto Guzzi eagle. Comfortabel en opwindend zowel nieuwkomers als oude Guzzi motorrijders.