custom motoren

Kentekenplaathouder

Heeft u een kentekenplaathouder nodig? Wij maken kentekenplaathouders op maat. Of dit nu custom en dus esthetisch bedoeld is, vanwege een reparatie of om de nieuwe wetgeving, u bent bij ons van harte welkom.

Nu dat het gerechtshof officieel bepaald heeft dat het plaatsen van de kentekenplaat aan de zijkant van de motorfiets verboden is https://www.nieuwsmotor.nl/motornieuws/22583-gerechtshof-kentekenplaat-aan-zijkant-motorfiets-verboden, willen wij iedereen te hulp schieten door het opnieuw plaatsen van de kentekenplaat op de enige geoorloofde plaats: “loodrecht op het verticale mediaanvlak van het voertuig”.

De kentekenplaat aan de zijkant van de motor in tegenstelling tot het midden is nu officieel verboden en word beboet met €130.

Vraag even naar de voorwaarden en een prijsopgave. Eventueel kunnen we uw custom plannen omtrent de kentekenplaat/achterlicht/knipperlichten direct combineren met de werkzaamheden. Op die manier bent u voor de wet weer zuiver en gaat de motor er esthetisch ook nog op vooruit. Mochten wij niet direct tijd hebben om het te doen, dan geven wij een offerte mee, zodat wanneer u staande word gehouden u kunt aantonen er mee bezig te zijn geweest en wacht op onze expertise. Mail, bel of bezoek ons indien u vragen heeft.