categorieën

Volgs ons op instagram

Instagram did not return a 200.

Al onze kunstwerken worden naar uw idee op maat gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een mooie staan de lamp voor in de woonkamer gemaakt van een ouderwets camerastatief waarbij de camera fungeert als lichtbron? Of een mooie bureaulamp gemaakt van loodgietersgereedschap? Een kapstok van een kleppendeksel? Een motorblok als bartafel? Wij maken het voor u, naar uw smaak, op een vakkundige, veilige, maar vooral oogstrelende wijze.

Zoals eerder genoemd zijn onze objectlijnen vooral gebaseerd op industriële vormgeving, denk hierbij aan materialen als staal, koper, brons, maar ook hout kan worden verwerkt. Wat betreft de artefacten kunt u denken aan, oude soldeerbranders, vintage kookgerei, maritieme overblijfselen, fabrieksrestanten, camera’s en ga zo maar door. Indien onze objecten gecreëerd zijn tot en fungeren als een lichtbron, is het belangrijk om te weten dat dit veilig is voor u en uw omgeving. Daarom verzekeren wij u dat al onze lampen voorzien zijn van C.E.-gekeurde lichtbronnen en bijbehorende bekabeling.

Al onze objecten zijn voorzien van een zegel van echtheid, ons eigen keurmerk. Hierdoor heeft u een uniek object in handen en bent u er zeker van dat dit een object is, vervaardigd door het team van Engine Art. Mocht u niet in staat zijn uw aangevraagde object op te komen halen, dan kunnen wij deze ook versturen. Dit gebeurt door middel van een mooie houten kist, gevuld met stro, ter bescherming van uw object. De kist is voorzien van ons bedrijfslogo.

Heeft u al een idee? Stuur ons dan een e-mail of bel ons even, dan krijgt u vrijblijvend van ons een offerte. Mocht u een van onze al vervaardigde objecten willen kopen, dan kan dat in onze webshop. Kijkt u daar vooral even rond of u iets ziet dat bij u past. Wilt u langskomen? Dat kan ook, want in onze showroom hangen, staan en liggen genoeg door ons vervaardigde kunstobjecten, die u kunt bewonderen.

Wij zien of horen u graag.