Brammo Engage Motor

Brammo Engage MotorDe nieuwe Brammo Engage motorfiets is er, deze elektrische motorfiets heeft een cross / offroad uitstraling. Er zijn verschillende modellen van de Brammo Engage zo heb je de Brammo Engage MX, SMR, SMS, de Brammo Encite MMX Pro.

Brammo Engage elektrische motor

Brammo motorcycles Inc. en S.M.R.E. Engineering zijn een strategische samenwerking aangegaan. Daarbij heeft Brammo heeft een exclusieve internationale licentie van SMRE ’s en de gepatenteerde Integrated Electric Transmission (IET) verworven. Van nu af aan heeft Brammo de mogelijkheid om zijn elektrische motorfietsen aan te bieden met een 6 versnellingsbak.

Geïntegreerde elektrische transmissie 

De Integrated Electric Transmission IET is een mechatronisch voortstuwingeenheid dat het gevoel geeft dat de prestaties van een traditionele verbrandingsmotor, met een speciaal ontwikkelde elektrische motor, waarbij de koppeling en versnellingspook elektrisch zijn. De eerste twee modellen van Brammo motoren zijn voorzien van deze nieuwe transmissie en zullen ook worden gebruikt in de Brammo Engage en de Brammo Encite.

Brammo Engage MX

De Brammo Engage MX crossmotor heeft een geïntegreerde elektrische transmissie IET, met een speciaal ontwikkelde elektrische motor, wat iedere Brammo motorfietsen in staat stelt om snel te accelereren vanuit stilstand tot een hoge topsnelheid, iets dat is gewoon niet mogelijk is om te bereiken met eenvoudige elektrische motor. De Brammo Engage is een elektrische motorfiets. Het ontwerp is altijd al een beetje een evenwichtsoefening tijdens het rijden en maakt de Brammo gebruik van het direct drive systeem waarbij grote acceleratievermogen niet ten koste gaan van een lage snelheid.